Rólunk

Horgolt táska készítés lépésről lépésre

A tanodában megismerkedhetsz a pólófonal horgolás alapjaival, mely ahhoz szükséges, hogy szuper horgolt táskákat készíthess! El fogsz ámulni, milyen új kreatív világ nyílik meg előtted ezzel a tudással!

Kinek ajánlott?

Szabad, kreatív nőknek elsősorban, akik nem félnek beengedni az életükbe egy új hobbit!/ Ha férfiként csatlakozol, minden tiszteletünk a tiéd!/ Kezdőként lépésről lépésre haladhatsz az útmutatók szerint, haladóként pedig új kreatív technikákkal, ötletekkel, gazdagodhatsz! A webshopban szebbnél szebb kész és félkész táskákból, alapanyagokból válogathatsz!
Különleges ajánlatunk a GY.E. Design mesés táskái, melynek alkotója és tulajdonosa Gyarmati Edina dizájner.

Erdei Zita-Horgolj táskát! Tanoda és webáruház

Miért pont a pólófonal horgolást választottad? A horgolásról régen a csipketerítők jutottak eszembe, amit nem igazán kedveltem! A pólófonal horgolás egy más világ! Lehetőséget ad nemcsak síkban, de térben is alkotni valami fantasztikusat! Így születnek a meseszép kosárkák, nagy játéktartók a babaszobákba, párnák, szőnyegek és legújabb kedvenceim, a horgolt táskák!

E.Gy. Design Gyarmati Edina Tulajdonos/Designer

Az egyedi tervezésű táskák olyan színvonalat képviselnek, mely megismételhetetlen, ami személyre szóló tervezéssel párosul, így két egyforma termék találkozása nem valószínű.

Workshopjaink Nyíregyházán

Mindennapi rohanások következtében elfelejtünk magunkra is időt szánni. Épp ezért hoztuk létre az “ÉNIDŐS” workshopunkat, ahol egyedül vagy akár barátokkal értékes órákat tölthetsz.Gyere el hozzánk, szánj magadra időt

Szeretnél ilyen táskát? Készítsd el a sajátodat velünk! Ezek a táskák pólófonal horgolással készültek! A titka a vastag fonalból nagy tűvel való horgolás! Ehhez ismerni kell ezt a technikát!! A kezdő horgolás foglalkozás előre egyeztetett időpontokban elérhető. Kosár horgolással kezdünk erre épül a későbbiekben a táska készítés Ára a horgoláshoz szükséges anyagokkal:5800 Ft. Helye: Gyarmati Edina kézművesboltja, Nyíregyháza, Holló utca 27. Előzetes bejelentkezés szükséges!: (30) 246 9448